Šurlan - obrt za proizvodnju laboratorijskog stakla

Fucane 17, 52203 Medulin
tel: 052 576 619, fax: 052 577 024
e-mail: ured(at)surlan.hr

Ljevci

Ljevak za odjeljivanje, konični, za tresilicu

Ljevak za odjeljivanje, konični, za tresilicu

Sa staklenim NB čepom, PTFE pipac, DIN 12451

  • izrađeni od kvalitetnog borosilikatnog Duran stakla
  • otporni na termička opterećenja do 350°C
  • označeni sa jedinstvenim serijskim brojem (za količine veće od 2 komada)
  • isporučuju se sa tvorničkom potvrdom o kvaliteti i termičkoj otpuštenosti stakla (za količine veće od 2 komada)
  • sve ostale veličine koje nisu obuhvaćene specifikacijom izrađujemo prema Vašem zahtjevu
Ljevak za odjeljivanje, konični, za tresilicu
Ljevak za odjeljivanje, konični, za tresilicu

Kat br. Sadržaj
mL
50.00
Promjer ljevka
mm
52.00
Ø cijevi
mm
9.00
NB-L
19/26
Dužina cijevi
mm
50.00
104 050 70 Sadržaj
mL
50.00
Promjer ljevka
mm
52.00
Ø cijevi
mm
9.00
NB-L
19/26
Dužina cijevi
mm
50.00
Kat br. Sadržaj
mL
100.00
Promjer ljevka
mm
64.00
Ø cijevi
mm
9.00
NB-L
19/26
Dužina cijevi
mm
50.00
104 100 70 Sadržaj
mL
100.00
Promjer ljevka
mm
64.00
Ø cijevi
mm
9.00
NB-L
19/26
Dužina cijevi
mm
50.00
Kat br. Sadržaj
mL
250.00
Promjer ljevka
mm
82.00
Ø cijevi
mm
10.00
NB-L
19/26
Dužina cijevi
mm
50.00
104 250 70 Sadržaj
mL
250.00
Promjer ljevka
mm
82.00
Ø cijevi
mm
10.00
NB-L
19/26
Dužina cijevi
mm
50.00
Kat br. Sadržaj
mL
500.00
Promjer ljevka
mm
108.00
Ø cijevi
mm
10.00
NB-L
29/32
Dužina cijevi
mm
50.00
104 500 72 Sadržaj
mL
500.00
Promjer ljevka
mm
108.00
Ø cijevi
mm
10.00
NB-L
29/32
Dužina cijevi
mm
50.00
Kat br. Sadržaj
mL
1000.00
Promjer ljevka
mm
129.00
Ø cijevi
mm
10.00
NB-L
29/32
Dužina cijevi
mm
50.00
104 1000 70 Sadržaj
mL
1000.00
Promjer ljevka
mm
129.00
Ø cijevi
mm
10.00
NB-L
29/32
Dužina cijevi
mm
50.00
Kat br. Sadržaj
mL
2000.00
Promjer ljevka
mm
160.00
Ø cijevi
mm
13.00
NB-L
29/32
Dužina cijevi
mm
50.00
104 2000 70 Sadržaj
mL
2000.00
Promjer ljevka
mm
160.00
Ø cijevi
mm
13.00
NB-L
29/32
Dužina cijevi
mm
50.00

Ukoliko želite naručiti proizvode morate biti registrirani korisnik i prijavljen na sustav.