Šurlan - obrt za proizvodnju laboratorijskog stakla

Fucane 17, 52203 Medulin
tel: 052 576 619, fax: 052 577 024
e-mail: ured(at)surlan.hr

O nama

Staklopuhačka radiona osnovana je daleke 1965. godine.Tadašnja proizvodnja bazirala se na artikle laboratorija naftne kompanije INA-e za cijelu bivšu državu. Sa mnogim tadašnjim inženjerima i magistrima INA-e unapređivali i usavršavali smo metode u laboratoriju.

Od toga vremena do danas stekli smo mnogo iskustva u proizvodnji laboratorijskog stakla, definirali načela kontrole kvalitete proizvoda i sav umni i materijalni potencijal uložili u proizvodnju laboratorijskog stakla.

Iz staklopuhače radione “izrasli“ smo u mali pogon za proizvodnju i popravak laboratorijskog stakla opremljen modernom i sofisticiranom opremom kako za proizvodnju i obradu (borosiliktnog i kvarcnog stakla) tako i za umjeravanje laboratorijskog stakla, brušenje stakla, tisak na staklo sa velikim skladištem staklenih cijevi i velikim izborom sredstava za obradu, a naše 44-godišnje iskustvo u proizvodnji omogučavam nam odraditi i najzahtjevnije narudžbe.

U sklopu firme djeluje interni kontrolni laboratorij za kalibriranje laboratorijskog odmjernog posuđa, a baždarenje i određivanje volumena se vrši u skladu sa ISO 4787 standardnom. U sklopu firme djeluje i radiona za tisak na staklo gdje graduiramo lab. odmjerno posuđe i graduirane lab. aparate, a pripreme se izrađuju kompjuterskim putem.

Uz stalno unapređivanje proizvodnog procesa, proizvodimo KVALITETNE, FUNKCIONALNE i ESTETSKI lijepe proizvode, čvrste (solidne) konstrukcije, a najvažniji cilj od svih je ZADOVOLJAN krajnji korisnik.

Iz navedenih razloga da se rješite briga povezanih sa staklopuhačkim izradama, vaše potrebe i narudžbe prepustite nama u ŠURLAN-u, a mi vam osiguravamo: brzu isporuku, kvalitetu robe i najpotpuniju ponudu staklopuhačkih izrada u Hrvatskoj.

Već godinama mnogi korisnici imaju korist upotrebljavajući naše proizvode u laboratorijima. Pridružite im se i vi.