Šurlan - obrt za proizvodnju laboratorijskog stakla

Fucane 17, 52203 Medulin
tel: 052 576 619, fax: 052 577 024
e-mail: ured(at)surlan.hr

Pravila i opći uvjeti

Pristupom internet stranicima obrta “Šurlan potvrđujete da pristajete na primjenu ovih Uvjeta korištenja internet stranica i njihove pravne učinke. Obrta “Šurlan“ može u svako vrijeme izmijeniti i/ili dopuniti Uvjete korištenja internet stranica bez prethodne obavijesti, te će tako promijenjene Uvjete korištenja objaviti na ovoj internet stranici. Ukoliko ne pristajete na primjenu Uvjeta korištenja, molimo Vas da se suzdržite od pristupa internet stranicima.

Svako korištenje www.surlan.hr podložno je niže navedenim uvjetima. Ograničenje odgovornosti

Svi sadržaji objavljeni na www.surlan.hr vlasništvo su tvrtke obrt “Šurlan“ i smiju se koristiti samo u privatne i nekomercijalne svrhe i za individualnu upotrebu. Sadržaji se ne smiju mijenjati, kopirati, prikazivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili distribuirati bez pismenog pristanka obrta “Šurlan“. Uložiti ćemo napore da se održe internet stranice potpuno funkcionalnima i da sve objavljene informacije budu točne, potpune i pouzdane, ali nismo odgovorani za povremeno nefunkcioniranje stranica niti jamčimo, izričito ili prešutno, za točnost, istinitost, pouzdanost ili cjelovitost bilo kojeg objavljenog podatka, materijala ili informacije.

Obrt “Šurlan“ zadržava pravo promjene bilo kojih sadržaja objavljenih internet stranici u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave ili posebne obavijesti. Također se ne obvezuje na ažuriranje pisanih materijala ili proizvoda i usluga koji su objavljeni na internet stranicama. Obrt “Šurlan“ neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja internet stranica www. surlan.hr.

Tajnost i zaštita osobnih podataka

Prilikom posjete ovim stranicama Vaši se osobni podaci neće učiniti dostupnim javnosti niti će ih obrt “Šurlan“ ustupati trećim osobama, osim uz Vaš izričiti pristanak.

Na određenim mjestima unutar internet stranica prilikom registracije, obrt “Šurlan“ će prikupljati osobne podatke korisnika poput imena, prezimena, adrese, naziva tvrtke, telefonskog broja, e-mail adrese. Ti podaci će se koristiti u svrhu kontakata i evidencije korisnika ovog portala te u svrhu statističke obrade posjećenosti obrt “Šurlan“ ih neće dati na korištenje trećim osobama niti ih obrađivati u bilo koje druge svrhe. Komunikacija ili materijali koje dostavite, kao što su pitanja, komentari, prijedlozi i sl. neće se smatrati povjerljivima.

Linkovi na stranice trećih osoba

Linkovi na ovim internet stranicama su samo za Vašu informaciju, a obrt “Šurlan“ ne snosi nikakovu odgovornost za točnost informacija, sadržaj tih stranica niti rezultate koji se mogu dobiti njihovim korištenjem. Ako odlučite ostvariti pristup na koji link, to činite u cijelosti na vlastitu odgovornost.

Cijene

Cijene proizvoda u internet prodaji definirane su na dan narudžbe. Eventualne promjene cijena ne odnose se na već naručene proizvode. Cijene su veleprodajne, izražene u kunama i na njih se obračnunava PDV. Nakon slanja Vaše narudžbe dobiti ćete potvrdu narudžbe odn. predračun sa svim podacima vezanim za cijenu, način plaćanja i odabrani način dostave.

Transportni troškovi

Za sve narudžbe iznad 750,00 kn troškovi dostave su uključeni u cijenu (samo za hrvatsko tržište), a za narudžbe ispod navedenog iznosa troškovi transporta iznose 30,00 kn +PDV za pošiljke težine do 30 kg i obima do 0,25cm3. Troškove transporta za inozemstvo dostavljamo na upit. Izvozno carinjenje uključeno u cijenu za narudžbe iznad 450,00€.

Rok isporuke

Rok dostave biti će naznačen na potvrdi narudžbe i u tom roku roba će biti isporučena. Dostava se vrši putem kurirske službe Intereuropa ili osobnim preuzimanjem. Pri preuzimanju pošiljke obavezno provjerite stanje pošiljke (otvorite i prekontrolirajte robu), jer potpisom prijevoznice potvrđujete da je roba stigla neoštećena. Obrt “Šurlan“ ne odgovara za eventulna oštećenja proizvoda nastala tijekom transporta.

Reklamacije

U slučaju bilo koje reklamacije molimo vas da nam se obratite u roku od 8 dana od primitka proizvoda na našu e-mail adresu surlan@pu.t-com.hr ili tel: 052 576 619. Reklamacije nakon toga roka neće se uvažiti.

Način plaćanja

Naručene proizvode možete platiti uplatom na naš žiro-račun, po predračunu ili računu. Ukoliko izaberete opciju plaćanja po predračunu na Vaš e-mail doći će predračun sa iskazanim svim potrebnim informacijama neophodnim za plaćanje, molimo da nam potvrdu o uplati pošaljete na e-mail: surlan@ pu.t-com.hr ili fax-om na broj 052 577 024, da bi Vaša narudžba što prije krenula u proceduru.